Werkwijze

HM luistert naar de wensen van opdrachtgever, onderzoekt de mogelijkheden van de locatie en voegt beiden samen tot een goed plan. Het eindresultaat is daardoor altijd uniek, altijd maatwerk.

HM is vanaf eind jaren ’70 betrokken bij het ontwikkelen, het ontwerpen, het voorbereiden en de bouwbegeleiden van de meest uiteenlopende projecten. Woningen, scholen, zorgfaciliteiten en kantoren. Stedenbouwkundige inrichting en interieurs. Nieuwbouw, hergebruik en restauratie.

HM Architecten adviseert tijdens de initiatieffase, ontwerpt het project en doet de bouwvoorbereiding. Is verantwoordelijk voor directie en toezicht tijdens uitvoering en oplevering en staat ook daarna paraat.

HM Architecten is de regisseur van uw project.
Ontwerp- en bouwprocessen zijn complex. Wij hebben veel ervaring en vinden het elke keer weer boeiend en uitdagend de belangen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de locatie op elkaar af te stemmen.

HM werkt snel en oplossingsgericht met als doel: een gebouw waar onze opdrachtgever trots op is en dat de locatie eer aan doet. En… dat past binnen de economische mogelijkheden.